ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ KAMERUN’DA

Öğretim Elemanlarımız Kamerun’da
Çankırı Karatekin Üniversitesi öğretim elemanları, Erasmus+ KA107 Projesi kapsamında, 09-17 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kamerun’un başkentinde yer alan en büyük üniversite olan “Université de Yaoundé I” üniversitesine gitti.

Üniversitesinin Uluslararası ve Akademik İlişkiler Başkanı ile görüşmeler yapan ÇAKÜ öğretim elemanları, iki üniversitenin arasında yapılabilecek Erasmus+ KA107, Ufuk 2020 vb. projeler konusunda fikir alışverişi yaparak somut adımlar atılması için girişimlerde bulundu.
Çankırı Karatekin Üniversitesi öğretim elemanları,  Erasmus+ KA107 Projesi kapsamında, 09-17 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kamerun’un başkentinde yer alan en büyük üniversite olan “Université de Yaoundé I” üniversitesine gitti.